Vrei să începem o colaborare?

Spune-ne câteva cuvinte despre proiectul tău.

Partenerul digital al afacerii tale

Agenție de digital marketing full-service. De câte ori ai mai auzit sau citit asta? Suntem mai mult decât o simplă agenție cu care colaborezi, ne dorim să fim un partener sustenabil și de încredere pentru afacerea ta!

Cum facem asta? Este destul de simplu, oferind soluții personalizate pentru a-ți crește vizibilitatea și reputația în mediul online, diferențiindu-te astfel de ceilalți competitori. Să fim mai preciși, în urma analizei pe care o derulăm asupra afacerii tale îți propunem unul sau mai multe dintre serviciile pe care le oferim.

Suntem pregătiți să îți oferim servicii integrate de management al rețelelor sociale, campanii personalizate de Facebook sau Google, Web Design și Branding, SEO pentru a fi primul în căutările de pe motoarele de căutare, E-Mail Marketing pentru a fi mereu într-o legătura cu membrii comunității tale și multe alte servicii.

Agenție digital marketing, despre 3 Elements, digital marketing
Silviu Vintilă - 3 Elements - Echipa- Agenție digital marketing

silviu vintilă

creative director

De-a lungul celor 9 ani de experiență în grafică, am învățat că un vizual bine făcut face cât o mie de cuvinte. Înarmat cu skill-uri de design 2D, modelare 3D, grafică vectorială și editare video, îți voi face business-ul să vorbească de la sine.

Cosmin Cengher

marketing manager

În cei 5 ani de experiență în Digital Marketing am văzut că nu trebuie să cred în concepte care s-au mai făcut deja. Cred în creativitate și originalitate. Hai cu brandul tău la 3 Elements să vorbim mai multe!

Cosmin Cengher - 3 Elements - Echipa - Agenție digital marketing
Cezar Gologan- 3 Elements - Echipa

cezar gologan

marketing manager

Ai o idee sau un proiect și ai nevoie de ajutor? Hai să-l creștem împreună. Tu vii cu proiectul / ideea, iar eu vin cu o experiență cumulată în peste 5 ani de activitate în Digital Marketing.