Serviciile noastre

Oferim servicii specializate de design grafic și digital marketing

Servicii special gândite pentru creșterea afacerii tale

Oferim toată gama de servicii online de care brandul tău are nevoie pentru a-și atinge obiectivele propuse. Puteți vedea mai jos toată gama serviciilor noastre.

Pornind de la crearea unei identități vizuale a brandului (logo, brandbook, ambalaje de produs etc.) sau crearea unui site care să îndeplinească cele mai înalte standarde, până la gândirea strategiei de atingere a tuturor indicatorilor de performanță.

De la campanii de online advertising (Facebook și Google Ads), la managementul și creșterea conturilor de Facebook, Instagram, Linkedin sau Youtube. De la crearea textelor optimizate SEO pentru a fi pe primul loc în căutările Google ale potențialilor clienți, la realizarea fotografiilor și video-urilor de produs realizate în propriul studio profesional, cu oameni pregătiți pentru a-ți face produsul să arate perfect.

Servicii online - 3 Elements - agenție de digital marketing
Servicii online | servicii design | 3 Elements

design

Nu întotdeauna este ușor să ai un site optimizat și creat așa cum trebuie! La 3 Elements ne place să facem site-uri demne de anul 2020!

online advertising - 3 Elements

Online Advertising

Campaniile de PPC te ajută să obții rezultate rapide, ajungând la publicul tău prin targetări bine gândite și obținând trafic și vânzări.

Social Media

Oferim servicii complete de social media management, conturând o prezență online prin conținut de calitate și activitate zilnică.

Strategie

Strategie

Construim împreună cu tine strategia de lansare a noilor produse, a campaniilor de vânzare, Black Friday și multe altele.

multimedia

Ai nevoie de poze sau video de produs? Ai nevoie de editare profesională a fotografiilor de produs? Te putem ajuta!

Servicii online - administrare social media - 3 Elements

seo

Ca orice afacere respectabilă, clienții tăi trebuie să te găsească rapid! Te ajutăm să fii primul în căutările de Google.