Social Media Marketing

Strategia de social media te poate ajuta să-ți crești afacerea printr-o prezență continuă pe rețelele sociale, construind o comunitate în jurul brandului tău

Social Media

Rețelele sociale sunt benefice pentru brandul tău pentru că trebuie să fii prezent acolo unde și publicul tău este activ! Fiind o agenție de digital marketing full service te putem ajuta să stabilești obiective adecvate pentru business-ul tău. Putem crește împreună prin identificarea publicului țintă, construind o comunitate dornică să interacționeze și să-ți susțină produsele sau serviciile. Dacă ai nevoie de cineva care să se ocupe cu prezența ta pe Facebook, Instagram, Linkedin sau Youtube, ai ajuns unde trebuie. 

social media

Monitorizarea brandului

Te ajutăm să-ți monitorizezi constant afacerea și ne ocupăm să menținem un dialog continuu cu comunitatea ta.

social media - generare leads

Prezență personalizată

Vocea afacerii tale, design-ul și strategia trebuie să fie personalizate astfel încât clienții tăi să aibă un motiv să te urmărească în continuare!

social media-conținut personalizat

Conținut personalizat

Conținutul pe care-l livrezi către clienții tăi trebuie să fie personalizat. Ce se potrivește pe Facebook sau Instagram, nu va fi la fel de performant pe LinkedIn sau Twitter. Un video făcut pentru Youtube poate nu va fi la fel de apreciat pe Facebook. Astfel, la 3 Elements ne asigurăm mereu că facem postări care să genereze trafic și interacțiune!

social media management

Social Media Management

Echipa de experți de la 3 Elements te ajută în administrarea paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter sau Youtube, asigurând o legătură continuă cu clienții și potențialii tăi cumpărători.